Користен багер
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
JCB
Работни часови
6200
Модел
220X L 4F
Бруто маса
25 тона
Година на производство
2019
Корпа
³
Цена
74000 евра + ДДВ

Можност да се финансира на финансиски лизинг преку лизинг компанија
Дополнителни информации
Брза спојка хидраулична
Клима уред
Сервисна историја од овластен сервисер
Истечена гаранција
Kомбиниран натоварувач ровокопач
ПРОДАДЕНО
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
JCB
Работни часови
0
Модел
3CX
Бруто маса
9 тона
Година на производство
2023
Корпа
610мм ширина
Дополнителни информации
Натоварувачка лопата 6/1 со вилушки капацитет 1м³
Брза спојка механичка
Клима уред
Гаранција 2 години
Мини ровокопач
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
JCB
Работни часови
2391
Модел
8035 ZTS
Бруто маса
3651 кг
Година на производство
2013
Копачка Корпа
400мм
Цена
‍24.500 евра + ДДВ
Дополнителни информации
Брза спојка
Аголна корпа
Мини ровокопач
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
JCB
Работни часови
2876
Модел
8026 CTS
Бруто маса
2780 кг
Година на производство
2012
Копачка Корпа
400 мм
Цена
22.500 евра + ДДВ
Дополнителни информации
Брза спојка
Аголна корпа
Мини ровокопач
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
JCB
Работни часови
3568
Модел
8055 RTS
Бруто маса
5350 кг
Година на производство
2012
Копачка Корпа
500мм
Цена
29.500 евра + ДДВ
Дополнителни информации
Брза спојка
Аголна корпа
Мини багер
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
JCB
Работни часови
1603
Модел
8055 Z
Бруто маса
5335 кг
Година на производство
2012
Копачка Корпа
300мм
Копачка Корпа
600мм
Корпа планерка
1200мм
Цена
32.000 евра + ДДВ
Дополнителни информации
Брза спојка
ВО ДОАЃАЊЕ
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
JCB
Работни часови
6720
Модел
220X L 4F
Бруто маса
25 тона
Година на производство
2018
Нов двосегментен плуг за чистење снег
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
DISPONO
Широчина
2700мм
Година на производство
2022
Бруто маса
1 тон
Цена
6000 евра + ДДВ
Дополнителни информации
Заштита од удар
Систем на сузбивање нерамнини
Аголно хидраучилно поседување
Компатибилен за JCB комбинирки
Гаранција 1 година
Нов хидрауличен чекан
Снага на мотор, CE сертифициран
Производител
INDECO
Работни часови
0
Модел
HP200
Година на производство
2022
Бруто маса
200 кг
Цена
4400 евра + ДДВ
Дополнителни информации
Спојка компатибилна за JCB мини багери од околу 3 тона
Шпиц за кршење бетон и камен
Брзи спојки на хидраулични црева
Гаранција 1 година